HD

Calendarul de examene pentru farmacisti in anul 2013

Ministerul Sanatatii a stabilit calendarul de examene si concursuri pentru anul 2013. Documentul ii vizeaza pe medici, pe medicii dentisti, farmacistii, biologii si biochimistii. Examenele se vor desfasura in perioada martie - noiembrie 2013.

Spre exemplu, pe data de 14 martie 2013 va avea loc examenul pentru obtinerea atestatelor de studii complementare, in timp ce pe 17 aprilie si 16 octombrie sunt stabilite examenele de obtinere a titlului de specialist. Examenul de primariat este stabilit pentru data de 12 iunie 2013. In ceea ce priveste a doua specialitate, inscrierile se desfasoara in ultima saptamana a lunii octombrie. Totodata, concursul national de rezidentiat va avea loc pe 17 noiembrie 2013.

Reporter: Claudia Spridon

Video: Olga Blindu
4535 vizualizari
Actualitatea farma
1 2 3 »
1 - 36 din 75
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate