• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Pharma Forum ajunge la Brasov, intre 6 si 7 noiembrie

27 Octombrie 2014 10:13

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 6-7 noiembrie la Pharma Forum Brasov, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR).

Basescu nu vrea mentinerea criteriului demografic pe termen nedeterminat, la infiintarea farmaciilor

22 Octombrie 2014 08:37

Presedintele Traian Basescu solicita Parlamentului reexaminarea Legii pentru modificarea si completarea Legii farmaciei nr. 266/2008, motivand ca mentinerea criteriului demografic pentru infiintarea farmaciilor din mediul urban poate constitui o piedica asupra competitivitatii pietei.

Banicioiu: Saptamana viitoare se actualizeaza lista de medicamente compensate si gratuite

20 Octombrie 2014 15:27

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat luni ca saptamana viitoare se va actualiza intr-o a doua etapa lista de medicamente compensate si gratuite.

Noutate editoriala: "Farmacoterapia afectiunilor stomatologice"

16 Octombrie 2014 16:34

Lucrarea “Farmacoterapia afectiunilor stomatologice“, realizata de un colectiv de cadre didactice de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr .T. Popa “ Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemitanu“, Chisinau, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Victor Ghicavii si Prof. Univ. Dr. Mihai Nechifor, este o lucrare ampla care prezinta farmacoterapia afectiunilor din medicina dentara plecand de la datele actuale referitoare la farmacologia fundamentala si clinica a medicamentelor

Rezidentiat 2014: Ce trebuie sa stie un candidat pe loc sau post

14 Octombrie 2014 11:13

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 23 noiembrie 2014, concurs national de intrare in rezidentiat pe loc si pe post in domeniile Medicina, Medicina dentara si Farmacie. Concursul se desfasoara in Centrele Universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Noi recrutori de farmacisti vin la evenimentul Cariere in Alb in Sibiu si in Timisoara

22 Octombrie 2014 13:46

Careers in White International anunta un nou targ de cariera in domeniul medical in Sibiu si Timisoara. Cererile fiind mari, angajatori din multe tari Europene vin in luna octombrie pentru a gasi candidati potriviti cerintelor actuale.

CNAS: Vrem achizitie cost-volum pentru medicamentele scumpe. ANMDM: Clawback-ul creste cu 5%

21 Octombrie 2014 13:52

Presedintele CNAS Vasile Ciurchea a declarat ca ar dori sa existe contracte cost-volum pentru moleculele scumpe, pentru cancer, HIV sau hepatite, pentru a putea fi tratati mai multi pacienti, in timp ce presedintele ANMDM Marius Savu a spus ca astfel va creste clawback-ul cu cel putin 5%, scrie Mediafax.

(P) S-a lansat MedGuru.ro, portal complex de stiri medicale, sanatatea familiei, stil de viata echilibrat si dieta

20 Octombrie 2014 09:24

FCR Media OnLine lanseaza MedGuru in Romania, cel mai modern concept din sfera portalurilor medicale, ingrijirea sanatatii, sanatatea familiei, dieta si stil de viata echilibrat, deosebit de instructiv si atractiv pentru persoanele interesate de medicina si sanatatea familiei.

Un medicament experimental contra cancerului de san ar putea primi aprobarea de lansare in 2015

15 Octombrie 2014 16:10

Un medicament experimental contra cancerului de san, va intra, in Statele Unite ale Americii, intr-o procedura accelerata de testare, ultima inainte de posibila lansare pe piata.

Pharma Forum ajunge la Oradea

13 Octombrie 2014 09:28

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 14-15 octombrie la Pharma Forum Oradea, eveniment organizat sub auspiciile CFR.

Anunturi joburi
Anunturi