• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Publicitatea la medicamente: intre comercial, educativ si etic

10 Iunie 2014 12:32

Publicitatea la medicamente ar trebui reglementata mai bine, punandu-se mai mult accent pe aspectul educativ, decat pe cel comercial, a declarat prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuliasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Alexander Shulgin, inventatorul pilulei ecstasy, a murit la 88 de ani

04 Iunie 2014 10:27

Alexander Shulgin, chimistul american supranumit "nasul pilulei ecstasy" dupa ce a inventat formula moderna a acestui drog recreational, a murit din cauza unui cancer hepatic la varsta de 88 de ani, scrie Mediafax.

Lipsa banilor poate fi o problema pentru introducerea noii liste de compensate

29 Mai 2014 16:20

Lista noua de medicamente compensate ar putea intra in vigoare din octombrie 2014, insa expertii sunt retinuti in ceea ce priveste sustenabilitatea acesteia din punct de vedere financiar.

Gabor Sztaniszlav, noul presedinte al asociatiei companiilor farmaceutice americane de R&D

26 Mai 2014 13:37

Incepand cu luna mai, Gabor Sztaniszlav este noul presedinte al Asociatiei Local American Working Group (LAWG). Din noua conducere LAWG fac parte Radu Rasinar - Country Manager AstraZeneca, in calitate de vicepresedinte si Fabrizio Giombini – Country Manager Merck Sharp & Dohme, care ocupa pozitia de secretar general. Noua conducere a fost desemnata pentru o perioada de doi ani.

Algocalmin, votat de romani cel mai de incredere analgezic

23 Mai 2014 10:22

Brandul Algocalmin a obtinut pentru al noualea an consecutiv votul de incredere al romanilor, in cadrul studiului Trusted Brand 2014.

Elevi pregatiti pentru o viitoare cariera in domeniul farma

10 Iunie 2014 09:59

In acest weekend, la Colegiul National Ion Creanga a avut loc competitia Bridge to Employment (BTE) Innovation Challenge la care au participat 50 de elevi de liceu inscrisi in programul BTE, derulat de Janssen si Junior Achievement Romania.

Abbott a preluat compania farmaceutica CFR Pharmaceuticals din Chile

03 Iunie 2014 09:46

Abbott a anuntat preluarea companiei farmaceutice CFR Pharmaceuticals, achizitie prin intermediul careia producatorul american isi consolideaza prezenta pe piata de profil din America Latina.

Prof. Sandesc: Lista de medicamente ar trebui actualizata continuu

27 Mai 2014 15:14

Lista de medicamente compensate si grauite ar trebui actualizata in mod continuu, si nu periodic, a anuntat prof. dr. Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

UMF "Carol Davila" a demarat un proiect de cercetare doctorala si postdoctorala

26 Mai 2014 11:28

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti a demarat proiectul intitulat „Cercetarea doctorala si postdoctorala prioritate a invatamantului superior romanesc (Doc-Postdoc)”, proiect cofinantat din fonduri europene, pe o durata de un an si jumatate.

Perchezitii la Fundeni si in alte 25 de locuri, printre care si la un lant de farmacii

20 Mai 2014 08:37

Se fac perchezitii si la Spitalul Fundeni si la un lant de farmacii: la farmacii sunt verificate peste o mie de retete decontate, in valoare de aproximativ 7,5 milioane de lei, si facturi fiscal

Anunturi joburi
Anunturi