• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Comisia Europeana a aporbat un nou tratament impotriva hepatitei C

04 Septembrie 2014 17:32

Comisia Europeana a aprobat Daklinza (daclatasvir), un inhibitor puternic, pan-genotipic al complexului de replicare NS5A (in vitro), utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul infectiei cronice cu virusul hepatitic C (VHC) la adulti, in cazul genotipurilor 1, 2, 3 si 4.

(P) Hedrin - cea mai eficienta solutie impotriva paduchilor, acum in Romania!

03 Septembrie 2014 11:18

Paduchii sunt o problema comuna, unul din zece oameni ia paduchi, fiind mai raspanditi in randul copiilor intre 4 si 11 ani.

Studii pivot cu rezultate pozitive in cazul unui tratament impotriva hipercolesterolemiei

01 Septembrie 2014 16:58

Alirocumab, un tratament investigational pentru hipercolesterolemie, asociat la doza maxim tolerata de tratament hipocolesterolemiant, a demonstrat o reducere de 62% a nivelului de LDL colesterol comparativ cu placebo la 24 de saptamani, in studiul Odyssey Long Term.

Pfizer si Merck, aliate impotriva cancerului pulmonar

28 August 2014 09:57

Grupurile farmaceutice americane Pfizer si Merck s-au aliat pentru a lansa impreuna un set de teste clinice care vizeaza un medicament contra cancerului pulmonar, ce combina doua molecule create de cele doua companii.

Expozitia de fotografie Gentle Violence, de la Sibiu, dedicata operatiei pe inima

27 August 2014 13:43

Muzeul National Brukenthal din Sibiu va gazdui, intre 5 si 28 septembrie, expozitia senzoriala „Gentle Violence", un proiect de pionierat ce imbina arta si medicina, dedicat fotografiei artistice in domeniul medical si care prezinta, in premiera in Romania, imagini din culisele operatiei pe inima.

Casa savantului N. Paulescu, transformata in muzeu farma

03 Septembrie 2014 14:20

Degradata de timp, casa in care merituosul savant roman Nicolae Paulescu a locuit doua decenii va fi salvata, urmand a gazdui un muzeu dedicat unui lant de farmacii.

Nigeria va primi un medicament experimental pentru Ebola de la Japonia

03 Septembrie 2014 10:04

Nigeria a anuntat ca va primi medicamentul antiviral Favipiravir din Japonia ca un posibil tratament pentru Ebola, potrivit Ministerului nigerian al Sanatatii, informeaza Agerpres.

Un vaccin anti-Ebola va fi testat pe oameni in SUA, incepand de saptamana viitoare

29 August 2014 14:21

Testarea pe oameni a unui vaccin anti-Ebola va incepe in SUA, in Clinica Bethesda din apropiere de Washington, de saptamana viitoare, anunta Agerpres.

Care sunt tratamentele experimentale actuale impotriva Ebola

28 August 2014 09:45

Mai multe medicamente antivirale si vaccinuri aflate in stadiu experimental sunt luate in calcul in incercarea de a raspunde la epidemia de Ebola care afecteaza Africa de Vest, scrie Agerpres.

Farmaciile vor putea vinde online medicamente fara reteta

26 August 2014 15:13

Farmaciile autorizate vor putea vinde online medicamente fara prescriptie medicala, in anumite conditii, prevede un proiect de ordonanta publicat pe site-ul Ministerul Sanatatii (MS).

Ultimele job-uri publicate:

Vrei sa te alaturi unei companii

In Romania - orice localitate, postat la 15 Octombrie 2014

Anunturi