Stiri pharma - PaginaFarmacistilor.ro
  • Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Nicolae Banicioiu: Actuala formula de calcul pentru taxa clawback poate fi imbunatatita

15 Septembrie 2015 14:00

Actuala formula de calcul pentru taxa clawback poate fi imbunatatita, in prezent existand in circuitul parlamentar un proiect de lege in acest sens, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Agerpres.

Medicamentele noi anti-colesterol considerate prea costisitoare

10 Septembrie 2015 11:16

Preturile pentru doua noi medicamente foarte active impotriva colesterolului, recent aprobate de US Food and Drug Administration (FDA), sunt excesive si risca sa fie o povara pentru sistemele de asigurari de sanatate, a concluzionat un organism independent de cercetare din SUA, informeaza Agerpres.

Companii farma, aliate cu gigantul Google pentru imbunatatirea sanatatii mondiale

03 Septembrie 2015 09:50

Sanofi sau Novartis sunt doua companii farmaceutice mari care lucreaza cu gigantul Google pentru imbunatatirea sanatatii la nivel mondial.

Examene pentru farmacisti specialisti, medici specialisti si dentisti

08 Septembrie 2015 08:48

Ministerul Sanatatii va organiza incepand cu data de 20 octombrie sesiune de examen pentru obtinerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii care finalizeaza pregatirea in specialitate pana la data de 31 decembrie 2015, potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

Banicioiu: Salariile din sanatate nu vor fi majorate din banii de medicamente

04 Septembrie 2015 17:39

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca bugetul destinat medicamentelor nu va fi afectat odata cu 1 octombrie, cand se vor produce cresterile salariale in sanatate.

Producatorii de medicamente generice se opun legalizarii spagii in sanatate

01 Septembrie 2015 15:12

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) se opune legalizarii platilor informale in sanatate si cere Guvernului o reforma cuprinzatoare a sistemului, bazata pe eficienta si finantare sustenabila.

Anunturi joburi
Anunturi