• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Un medicament experimental contra cancerului de san ar putea primi aprobarea de lansare in 2015

15 Octombrie 2014 16:10

Un medicament experimental contra cancerului de san, va intra, in Statele Unite ale Americii, intr-o procedura accelerata de testare, ultima inainte de posibila lansare pe piata.

Pharma Forum ajunge la Oradea

13 Octombrie 2014 09:28

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 14-15 octombrie la Pharma Forum Oradea, eveniment organizat sub auspiciile CFR.

Producatorii farma vor face sute de disponibilizari pana la sfarsitul anului

07 Octombrie 2014 15:23

Companiile de medicamente generice din Romania anunta sute de disponibilizari pana la finalul anului, pe fondul mentinerii actualului cadru fiscal si legislativ.

Studiu: A fost inventata pastila care ar putea inlocui injectiile

06 Octombrie 2014 12:16

O pastila ce ar putea inlocui injectiile a fost inventata de cercetatorii americani si functioneaza prin transportarea in organism a substantei active eliberate apoi prin ace minuscule, iar, pentru ca tractul gastro-intestinal nu are receptori de durere, pacientii nu simt niciun disconfort.

Conferinta "Antibioticele, intre uz si abuz" aduce in atentie principiile tratamentului corect cu antibiotice

03 Octombrie 2014 16:51

Pe 3 si 4 octombrie 2014 se reunesc la Bucuresti cadre medicale din mai multe specialitati pentru a dezbate subiecte de actualitate din sfera antibioterapiei, cu ocazia conferintei nationale “ANTIBIOTICELE, intre UZ si ABUZ”.

Rezidentiat 2014: Ce trebuie sa stie un candidat pe loc sau post

14 Octombrie 2014 11:13

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 23 noiembrie 2014, concurs national de intrare in rezidentiat pe loc si pe post in domeniile Medicina, Medicina dentara si Farmacie. Concursul se desfasoara in Centrele Universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

GSK Romania: Andreia Cucu, PR&Communication Manager, preia un rol global in companie

09 Octombrie 2014 17:25

Andreia Cucu, PR & Communication Manager GSK Romania, va prelua, incepand cu mijlocul lunii octombrie, un rol global - pozitia nou creata de GMS (Global Manufacturing Systems) Communications Manager pentru doua programe strategice in companie - Global Remediation si LOC Quality Programmes.

VIDEO Marius Savu (ANMDM): Anumite medicamente vor fi compensate cu 20%

07 Octombrie 2014 14:56

Autoritatile vor introduce pe noua lista de medicamente moleculele care nu mai indeplineau criteriile internationale, acestea fiind pastrate cu o compensare de 20%, a spus Marius Savu, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale.

Studiu: Medicamente impotriva artritei, eficiente in 80% din cazurile de cancer la colon

06 Octombrie 2014 10:20

Mai multe medicamente folosite in mod obisnuit pentru tratarea psoriazisului, artritei si fibrozei ar putea fi eficiente impotriva cancerului la colon, potrivit unui studiu al cercetatorilor australieni, care au descoperit ca tratamentul ar putea vindeca 80% dintre tumorile intestinale, scrie Mediafax.

VIDEO Marius Savu: Pana la sfarsitul lui octombrie, vom avea o noua lista de compensate

29 Septembrie 2014 17:41

Marius Savu, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale, a spus ca reactualizarea listei de medicamente compensate va fi finalizata pana la sfarsitul lunii octombrie.

Anunturi joburi
Anunturi