• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Pharma Forum 2014, organizat la Cluj Napoca

10 Martie 2014 12:38

In perioada 12-13 martie, va avea loc Pharma Forum Cluj Napoca, eveniment la care pot participa farmacistii si asistentii de farmacie.

Ar putea fi infiintata Compania Farmaceutica Nationala

10 Martie 2014 10:05

Noul Guvern Ponta stipuleaza infiintarea Companiei Farmaceutice Nationale pentru crearea diversitatii necesare asigurarii pietei cu medicamente, se arata in documentul de Guvernare.

Planurile lui Banicioiu la conducerea Ministerului Sanatatii

05 Martie 2014 08:41

Nicolae Banicioiu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat marti la audierile din Comisiile parlamentare de specialitate ca va continua toate programele incepute de fostul ministru Eugen Nicolaescu in acord cu programul de guvernare al USL, scrie Agerpres.

APMGR: Propunerile MS privind taxa clawback ar putea avea efecte catastrofale asupra economiei

28 Februarie 2014 14:16

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) atrage atentia, prin intermediul unui comunicat, asupra efectelor sociale si economice “deosebit de grave pe care adoptarea propunerilor privind taxa clawback si politica de preturi a medicamentelor, aflate deocamdata in dezbatere publica, le-ar avea asupra pacientilor romani si asupra producatorilor de medicamente generice”.

Marius Savu, demis din fruntea Agentiei Medicamentului

26 Februarie 2014 10:31

Ministrul Sanatatii a decis demiterea presedintelui ANMDM, Marius Savu.

Banicioiu retrage proiectele privind taxa clawback si lista noua de compensate

10 Martie 2014 10:47

Proiectele privind taxa clawback si modul de calcul al pretului medicamentelor, puse in dezbatere publica de fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, au fost retrase de noul ministru, Nicolae Banicioiu. Totodata, acesta a mai retras si proiectul privind noua lista de medicamente compensate, care ar fi trebuit sa functioneze din 1 aprilie 2014.

(P) Sfaturi pentru calmarea colicilor

06 Martie 2014 10:42

Colicile sunt crampe abdominale cu caracter spasmodic intalnite frecvent in randul bebelusilor cu varste cuprinse intre 2 saptamani si 3-4 luni.

Sudiu: Vitamina E si betacarotenul sunt ineficiente impotriva cancerului si a bolilor cardiace

04 Martie 2014 10:42

Administrarea vitaminei E si a betacarotenului nu protejeaza persoanele impotriva cancerului si a bolilor cardiace, a constatat un grup de cercetatori americani, intr-un raport publicat recent, scrie Mediafax.

Presedintele CNAS, Cristian Busoi, a demisionat

26 Februarie 2014 16:38

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, a demisionat astazi. "Sunt foarte bucuros ca am avut onoarea sa fiu presedinte al CNAS", a declarat acesta intr-o conferinta de presa.

Ministrul Sanatatii a demisionat alaturi de toti ministrii PNL. Nicolae Banicioiu, ministru interimar

26 Februarie 2014 10:14

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, isi va depune astazi demisia, alaturi de ceilalti ministri PNL, in urma ruperii aliantei politice USL.

Anunturi joburi
Anunturi