• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Medicul infectat cu Ebola s-a vindecat si nu prezinta risc pentru populatie

22 August 2014 11:40

Medicul Kent Brantly (foto) si misionara Nancy Writebol, originari din SUA si care au contactat virusul Ebola in timp ce lucrau in Africa de Vest, s-au vindecat si au fost externati din spital, neprezentand un risc pentru populatie, conform usatoday.com. Specialistii spun ca nu se stie exact daca tratamentul experimental sau daca ingrijirile foarte bune primite au ajutat la vindecarea celor doi.

CONCURS: Castiga produse pentru ingrijirea pielii din noua gama Sun Renaissance!

18 August 2014 17:11

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt invitati la concurs: Ce criterii luati in considerare cand recomandati pacientilor produse de ingrijire si frumusete?

Tratament controversat de 400 de lire sterline pe zi impotriva hepatitei C, aprobat in Marea Britanie

18 August 2014 10:41

Agentia de supraveghere a costului medicamentelor din Marea Britanie si-a dat acordul provizoriu pentru un tratament contra hepatitei C in valoare de 400 lire sterline pe zi, care a starnit controverse de ambele parti ale Atlanticului in privinta pretului medicamentelor, conform Agerpres.

A fost lansata cea de-a opta editie a programului de traineeship „Porneste la drum cu GSK!”

12 August 2014 10:20

GSK Romania anunta lansarea celei de-a opta editii a programului de traineeship „Porneste la drum cu GSK!”, care ofera absolventilor de studii universitare si master din Romania posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile in cadrul comapniei.

Luana Crivat este noul Director de HR al GSK Romania

11 August 2014 10:09

Luana Crivat a fost numita Director de HR (HR Business Leader) al grupului GSK Romania, din care fac parte diviziile GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare, Europharm Distributie si fabrica din Brasov, cu un numar total de aproximativ 1.000 de angajati.

Regulament CONCURS Sun Renaissance

18 August 2014 17:17

Concurs pentru farmacisti si asistenti de farmacie

500 de elevi din Bucuresti s-au familiarizat cu profesiile de medic si farmacist

18 August 2014 13:51

500 de elevi din sase licee bucurestene au fost cuprinsi in proiectul educational „Promisiuni pentru Viitor”, care a oferit liceenilor de clasa a X-a si a XI-a oportunitatea de a se familiariza cu profesia de medic si cea de farmacist.

OMS "arde etapele" in punerea pe piata a tratamentului experimental impotriva Ebola

13 August 2014 14:24

Aproband utilizarea de medicamente neomologate in lupta impotriva febrei hemoragice Ebola, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a decis sa ocoleasca o procedura de introducere pe piata ce poate dura ani de zile, scrie Agerpres.

Piata farma, in crestere, pe semestrul doi al anului 2014

11 August 2014 12:03

Piata farmaceutica este in crestere, valoare medicamentelor eliberate catre pacienti in Romania atingand trei miliarde de lei la pret de distributie, in al doilea trimestru al anului 2014. Cresterea este de 5,7% comparativ cu trimestrul doi al anului 2013, conform unui comunicat Cegedim.

Boehringer Ingelheim are un nou Director General in Romania: Ana-Maria Boie

11 August 2014 09:45

Ana-Maria Boie, in varsta de 40 de ani, este noul Director General al Boehringer Ingelheim in Romania. Aceasta il inlocuieste pe Jan-Stefan Scheld, care a ocupat functia de Director General incepand cu anul 2011.

Anunturi joburi
Anunturi