Inca doua evenimente dedicate farmacistilor. Stiri pharma - PaginaFarmacistilor.ro
  • Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Inca doua evenimente dedicate farmacistilor

Inca doua evenimente dedicate farmacistilor
25 Octombrie 2011 14:51

Farmacistii si asistentii de farmacie pot participa in noiembrie la alte doua evenimente organizate de Houston Farma Practic.

Pe de o parte este vorba despre evenimentul realizat la Poiana Brasov in perioada 4-6 noiembrie pentru regiunea Centru (judetele Mures, Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita) si cel din Moldova organizat la Gura Humorului intre 25 si 26 noiembrie, care va fi adresat farmacisitilor si asistentilor de farmacie din judetele Iasi, Suceava, Vaslui, Neamt, Bacau si Botosani.

La primul dintre ele lectorii vor fi: farm. Maria Botezatu, presedintele Colegiul Farmacistilor Brasov, farm. sp. Anca Crupariu, sef serviciu de comunicare la Agentia Nationala a Medicamentului, farm. Adelaida Haiduc, vicepresedinte al Colegiul Farmacistilor Cluj, farm. sp. Geza Horvath Horvath, dr. Ciprian Pop Began de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias Bucuresti si dr. Dan Farcas de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures.

In Moldova in schimb, lectorii vor fi diferiti: prof.dr. Ostin Mungiu, director al Centrului de Excelenta in Studiul si Terapia Durerii din cadrul UMF "Gr.T.Popa" din Iasi, presedintele Asociatiei de Algeziologie din Romania, farm. Luana Grigoras, presedinte al Colegiului Farmacistilor Bacau, conf. Lenuta Profire de la Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Iasi si conf. Ileana Cojocaru de la aceeasi institutie de invatamant.

Program, creditat de Colegiul Farmacistilor

Organizatorii mai precizeaza si faptul ca programul stiintific al ambelor editii este creditat de Colegiul Farmacisitlor si de Ordinul Asistentilor. Pana pe 11 noiembrie, farmacistii interesati pot achita o taxa de participare la evenimentul din Moldova, in valoare de 300 de lei. Cei care vor depasi aceasta data, vor trebui sa achite 400 de lei. Aceeasi taxa trebuie platita si de catre cei care opteaza pentru evenimentul HFP Centru.

In 2011 au fost organizate pana acum 4 astfel de evenimente regionale desfasurate sub brandul Houston Farma Practic, dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie, pentru patru  zone geografice: Banat, Muntenia, Ardeal si Sud.

"Cu fiecare editie, avem alaturi invitati pentru care HFP a devenit deja o traditie si care se reintalnesc periodic la aceste evenimente. Asteptam la fiecare eveniment participanti implicati, motivati sa-si imbunatateasca constant nivelul de cunoastere profesionala si lectori dedicati care doresc sa impartaseasca din experienta cumulata de-a lungul carierei lor. Aceste evenimente inseamna informare corecta si de calitate, o platforma regionala de interactiune a comunitatii de profesionisti din domeniul farmaceutic si medical", a spus dr. Maria Szerac, CEO in cadrul companiei.

Autor: Oana Ciornia

2428 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.