Se cauta Studentul Anului in Medicina si Farmacie!. Stiri pharma - PaginaFarmacistilor.ro
  • Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Se cauta Studentul Anului in Medicina si Farmacie!

Se cauta Studentul Anului in Medicina si Farmacie!
29 Aprilie 2014 13:25

Studentii la facultatile de Farmacie se pot inscrie, pana pe 11 mai 2014, in proiectul national „Studentul Anului”, organizata de „Voluntari pentru Idei si Proiecte”, pentru marele premiu de 1500 euro. Competitia, ajunsa la a XI-a editie,  cuprinde cinci categorii de concurs: Economie, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Drept si Medicina.

„Pentru categoria Medicina, cautam oameni pasionati, inteligenti, cu spirit de initiativa. Concursul consta in realizarea unei lucrari, avand ca tema «Substitutia generica in oncologie», eligibili pentru a se inscrie in competitie fiind studentii de la facultatile de Medicina Generala, Farmacie, Biologie si Chimie. Alaturi de lucrare, aplicantii vor completa si un formular care trebuie sa cuprinda performantele academice de la inceperea liceului si pana in prezent”, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Un juriu de specialitate - alcatuit din profesori universitari si specialisti in domeniu, printre care se numara si dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne - va decide castigatorul titlului de „Studentul Anului” in Medicina, primind si un premiu in valoare de 1500 euro. Vor fi premiati si ocupantii locurilor II si III, cu 700 euro, respectiv 500 euro.

Conteaza atat rezolvarea probei de concurs (70%), cat si activitatea curriculara si extracurriculara (30%)

Inscrierile vor avea loc pana pe 11 mai, iar cei trei finalisti ai fiecarei categorii vor fi premiati in cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”. Inscrierile se pot face pe site-ul studentulanului.ro.

In 2013, Studentul Anului la categoria Medicina a fost desemnat Dana Fatu (foto), de la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti, Facultatea de Medicina. Tema propusa la editia de anul trecut a fost „Importanta utilizarii medicamentelor generice”.

924 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate