VOSEPTOL comprimate - prospecte medicament - PaginaFarmacistilor.ro

VOSEPTOL comprimate

Prospect medicament:

Contraindicatii

Nu se cunosc.

4186 vizualizari
Doina Mitroi 5 Mai 2012 00:33

Indicatii terapeutice:Recomandat in igiena cavitatii bucale.Profilactic si adjuvant in: laringite, faringite, rinite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronsite si adjuvant in tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar.
Forma de prezentare:flacon 30 de comprimate.Produs natural,obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale si tinctura de propolis,conditionat sub forma de comprimate pentru supt.Flacon 40 de tablete.
Compozitie:Tinctura de propolis,Aetheroleum Lavandulae, Aetheroleum Eucalipti,Aetheroleum Menthae, Aetheroleum Pini, Aetheroleum Thymi.
Actiune terapeutica:Asocierea de uleiuri volatile si tinctura de propolis din compozitia produsului aduce in organism un complex de principii active vegetale cu actiune sinergica cu rol deosebit de favorabil in afectiunile mucoasei bucale si ale cailor respiratorii superioare. Produsul are actiune cicatrizanta, antimicrobiana, corectoare de miros si usor anestezica in afectiunile cavitatii bucale. Stimuleaza circulatia periferica la nivelul capilarelor sanguine din mucoasa bucala. La nivelul cairor respiratorii superioare stimuleza respiratia, favorizeaza expectoratia si produce efect antiseptic la nivelul mucoasei traheobronsice. Imbunatateste ventilatia pulmonara.
Mod de administrare:Adulti:1-2 comprimate, de 3 ori pe zi,timp de 4-5 zile. Se sug dupa mese, dupa care nu se consuma alimente sau lichide.Copii peste 3 ani:jumatate din doza adultului.
Precautii:Se administreaza cu prudenta la pacientii ce pezinta intoleranta la produsele apicole,cu alergie cunoscuta la propolis.
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.