CLORAMINA B comprimate - prospecte medicament - PaginaFarmacistilor.ro

CLORAMINA B comprimate

Compozitie

Comprimate continand 500 mg cloramina B

Forma de prezentare

Flacoane cu 100 comprimate.

Mod de intrebuintare

Pentru dezinfectarea mainilor si a instrumentelor: 10 comprimate la 1 litru de apa. Pentru spalatul plagilor si a cavitatilor 2-6 comprimate la 1 litru apa. Pentru gargarisme si spalaturi vaginale: 4 comprimate la 1 litru apa. Pentru sterilizarea veselei si a biberoanelor: 10 comprimate la 1 litru de apa. Pentru sterilizarea sputei tuberculozelor: 100 comprimate la 1 litru de apa - la 2 parti sputa o parte solutie. Pentru sterilizarea apei potabile: 1 comprimat la 40 litri apa, plus 1 g acid tartric, citric sau acetic.

21552 vizualizari
GOIA MARIA 14 Iunie 2012 20:10

buna seara .cu respect va rog daca stie cineva cum sa cumpar pastile de cloramina B(pt dezinfectarea apei din fantana)sau o alta varianta. multumesc

Bandrabur Gheorghe-Dan 28 August 2013 16:53

Stimati domni,
Caut de multa vreme comprimate de Cloramina B, pe care as dori sa o utilizez la tratarea apei din acvariu. Am incercat si cu alte solutii oferite de magazinele de specialitate, dar nu au dat rezultate. Va rog sa ma indrumati unde as putea cumpara acest produs. Va multumesc anticipat !
Cu deosebit respect,
prof. dipl. ing. Bandrabur Gheorghe-Dan

MARIANA 20 Februarie 2014 21:16

Stimate Domn. Abia acuma am gasit postarea D-voastra. De ce vreti sa tratati apa din acvariu cu Cloramina B ? REZULTATUL VA FI CA VETI RAMANE FARA PESTI...Cloramina B elimina clor care ucide pestii; de aceea se foloseste apa fara clor. Daca vreti sa scapati de alge: goliti acvariu de apa, spalati bine peretii si il umpleti cu apa proaspata.Daca nu aveti apa de izvor, puteti folosi apa de la robinet dupa ce in prealabil o tineti intr-un vas ( cateva zile, pana dispare clorul din apa de la retea !!! descoperit. Mult succes !!!

pintilie loredana 6 Noiembrie 2013 16:50

Buna ziua
As dori sa cumpar cloramina b pentru dezinfecatarea plagilor.
Va rog sa-mi spuneti daca pot achizitiona aceste pastile sau altele similare cu aceeasi intrebuintare.
Multumesc.

Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.