S.C. SPD STAR S.R.L. - Producator - PaginaFarmacistilor.ro
S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L.

UPDATE Iulie 2016:

Urmare a unui ciclu de 3 audituri efectuate în perioada 19.10.2015 – 18.07.2016 de către organismul de certificare SGS United Kingdom, SPD Star s.r.l. a încheiat cu succes amplul proces de recertificare, obținând atât certificarea de standard SR EN ISO 13485:2012 pentru “Fabricarea și comercializarea produselor din tifon bumbac sterile și nesterile: comprese din tifon, tifon debitat, feși din tifon. Fabricarea și comercializarea vatei hidrofile pentru uz medical”, cât și Certificarea CE pentru utilizarea Marcajului CE pentru produse sterile din tifon, identificată prin codul SGS UK- CE 0120 conform Directivei Europene 93/42/CEE, Anexa V (“Asigurarea calitatii productiei”).

Astfel, în momentul de față SPD Star s.r.l. este singura companie din România certificată pentru fabricarea produselor sterile din tifon și aplicarea marcajului CE 0120 pe aceste produse.
Aplicare Marcajelor CE false sau a celor ieșite din uz pe produse sterile intră sub incidența legislației în vigoare. ( HG 54/2009, Cap X, Art. 56(1) ).

**************************

Obiectul de activitate al companiei este fabricarea produselor parafarmaceutice (vata hidrofila pentru uz medicinal, produse din tifon - fesi din tifon, comprese sterile si nesterile, comprese speciale pentru uz ginecologic, comprese pentru profilaxie nozologica, dischete demachiante).
Produsele fabricate de compania noastra atat sub brand-urile proprii Spd Star (Xmed ORGANIKA, ISIS, SIRA) cat si in sistem private label beneficiaza de recunoastere a calitatii atat pe plan national cat si international , astfel aceste produse reprezinta un etalon de diferentiere al calitatii produselor parafarmaceutice.
Odata cu implementarea de noi tehnologii de productie, s-a largit si gama de produse prin lansare pe piata a unor noi articole parafarmaceutice – produse fabricate in exclusivitate de compania noastra - .

Produsele SPD STAR SRL beneficiaza de agrementarile si certificarile necesare pentru atestarea calitatii si identitatii (ISO, CE, CE1868, OSIM, IFIN-HH,OTDM, LAREX, Ministerul Sanatatii si Familiei)

Activitate recenta

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat Farmacie de vanzare in Cluj

Se vinde farmacie in Cluj Napoca

S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat CicaSilver® Spray 125 ml

CicaSilver® Spray 125 ml - Un real ajutor în accelerarea vindecării rănilor

S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat CicaSilver® Spray 125 ml

CicaSilver® Spray 125 ml - Accelerează vindecarea rănilor

S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat Vata medicinala Sira Soft

Vata hidrofila pentru uz medicinal

S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat Fesi din tifon

Fesi din tifon

S.C. SPD STAR S.R.L.

S.C. SPD STAR S.R.L. a publicat Vata medicinala XmedORGANIKA

Vata hidrofila pentru uz medicinal

Contact

Telefon: 0264223495

Sediu: Nicolae Titulescu 47, loc. Dej, jud. Cluj